Att lämna eller skicka in för reparation...

OBS! Läs noga!

 

Det finns ett par alternativ att välja mellan när det handlar om hur vi ska ta emot era saker. Bäst är förstås att komma in med dem direkt i verkstaden. Det görs på adressen på Fredsgatan. Ring och avtala tid om när och vad som ska lämnas. Man kan alltså INTE bara skicka in saker eller komma in med något utan att ha avtalat om det.

 

Det går också bra att skicka med Postnord, Schenker eller DHL. Skickar man med Postnord till verkstadens adress på Fredsgatan hamnar sakerna hos ett ombud väldigt långt bort. Av den anledningen vill jag ha posten till hemadressen istället vilket är Bergsgatan. Eftersom jag hämtar rätt mycket och ofta har det stor betydelse. En annan grej att tänka på är att inte välja "till brevlåda" när man skickar. Det verkar som att posten har det som default på sin sida numera.  

 

Alltså:

 

Paket som ska köras ut eller budas till oss skall till:

 

Analoga kameror Stockholm

Fredsgatan 14

172 33 Sundbyberg

 

 

Allt annat skickas till:

 

Analoga kameror Stockholm

Bergsgatan 14A

172 71 Sundbyberg

 

Skicka till ombud och inte till brevlåda!

 

 

Packa och skicka i stadiga kartonger, dock ej för stora. Använd inte tejp på bubbelplasten inuti utan vik ihop bara eller använd gummiband, kameran kommer inte att lossna och åka ut ;). Använd inte heller s.k gaffatejp på lådan. Materialet ska återanvändas till returfrakten! Skicka alltid spårbart! Om ni lägger in antingen telefonnummer eller epost för avisering får vi in det automatiskt i appen. Ni behöver inte "påminna" oss om försändelser för vi har koll och hämtar flera paket samtidigt, då kan det bli liggande upp till en vecka hos ombud.

 

 

Hoppas att detta skall klargöra allt som har med frakt och inlämning att göra. Är det ändå är obegripligt (inser hur svårt det är att kommunicera detta:) eller om frågor kvarstår, maila och fråga!